Sjednocujeme nástroje

Naší hlavní předností je sjednocování různých nástrojů pro řízení firmy na jedno místo, abyste nemuseli používat desítky různých programů. Zakládáme si na jednoduchosti – z každého nástroje jsme proto vybrali ty nejdůležitější vlastnosti, tak aby byl co nejpříjemnější na používání, ale současně abyste měli k dispozici přesně to, co od nástroje očekáváte.

Kombinování sekcí a funkcí

Zakládáme si na vysoké praktické využitelnosti celého systému, proto se dají sekce a funkce vzájemně propojovat, agregovat data, přejímat mezi sebou informace a provádět výpočty. Jakékoli sekce či grafy snadno sloučíte do dashboardů, které si upravíte na míru tak, abyste sledovali taková data, která vás opravdu zajímají.

Bez omezení

Platforma nemá prakticky žádné limity. Není úzce profilovaná pouze na správu firmy, dají se na ní vytvořit mobilní aplikace, aplikace do provozů, ale i celé služby, které můžete poskytovat svým zákazníkům. Mrkněte na naše ukázky prací.

Váš osobní prostor

FROGGATE je kromě nástroje pro řízení firmy také váš osobní prostor, ve kterém máte nástroje, které vám zjednoduší pracovní život.

Díky dashboardu uvidíte vše důležité na jednom místě – úkoly, kalendář i zprávy a oznámení od kolegů. Nikdy vám díky tomu neunikne žádný termín.

V osobních úkolech můžete udržovat aktuální stav všeho, co někomu slíbíte, nebo zkrátka čehokoli, co si potřebujete poznamenat. Současně v nich najdete úkoly, které jsou vám přiřazené, ať už se jedná o úkol ze sekce Faktury přijaté nebo z projektového řízení.

V kalendáři najdete veškeré vaše schůzky, ať už se jedná o soukromou nebo pracovní schůzku, na kterou vás pozval kolega. Do kalendář se propisují také údaje, které mají nastavený nějaký termín – například neuhrazená faktura vystavená nebo datum dokončení úkolu.

API a další rozšíření

Ke každému prvku systému existuje API. Můžete si díky tomu napojit vlastní systém nebo FROGGATE použít jako základ pro vývoj vlastních frontendových aplikací.

Funkce

Všechna řešení skládáme z připravených funkcí, které je možné mezi sebou libovolně kombinovat. Každé řešení, které nasazujeme, je šité na míru vašim potřebám.

Mrkněte na přehled všech funkcí

Jak FROGGATE vypadá?

Všechna naše řešení jsou navržena na míru podle specifických potřeb každého klienta. Podívejte se, jak to může vypadat.

 

Přehled záznamů

Nejběžnější pohled na vaše data. Základní sekce je plně přizpůsobitelná, což vám umožňuje vytvořit jedinečný workflow přesně podle vašich potřeb. Pomocí stavů, akčních tlačítek, sloupců a formulářů můžeme každou sekci upravit tak, aby perfektně zapadla do vašich pracovních procesů.

Detail záznamu

Každý záznam vám umožňuje zobrazit podrobný detail s veškerými parametry a kompletní historií. Kromě toho můžete přidávat vlastní poznámky, přiřazovat úkoly a komunikovat s kolegy přímo v rámci záznamu.

Dashboardy

Vaše data lze snadno vizualizovat pomocí grafů, a to buď přímo v konkrétní sekci, nebo na míru přizpůsobených dashboardech. Tyto dashboardy vám poskytují přehledné a srozumitelné zobrazení všech klíčových informací na jednom místě.

Kanban

Každou sekci si můžete zobrazit buď jako tradiční tabulku, nebo v přehledném kanban zobrazení. Tím získáte flexibilitu při organizaci a správě svých dat dle vašich preferencí.

Funkce pro zjednodušení práce

Každou sekci přizpůsobujeme tak, aby vám co nejvíce usnadnila práci. Využíváme například formuláře nad tabulkami pro rychlé a efektivní přidávání nových záznamů. Pro skladové procesy máme připravený speciální režim, který je dokonale sladěný s námi dodávaným hardwarem pro balení, expedici, pickování, naskladňování a vyskladňování.

Možnosti jsou neomezené

Nemusí to být jen o práci. Takto například využíváme FROGGATE my, když si jdeme sem tam zahrát poker 🙂

… a to není zdaleka všechno!

Rádi vám představíme všechny funkcionality a ukážeme, jak vám FROGGATE může zjednodušit vaši práci.
Pojďme se nezávazně spojit.

Chci ukázku zdarma

Bezpečnost

Jsme si vědomi toho, že pracujeme s velmi citlivými daty našich klientů. Zabezpečení dat je proto pro nás jednou z hlavních priorit.

Servery

Celý systém běží na několika oddělených fyzických serverech, což nám umožňuje mít veškeré části systému plně pod kontrolou a přizpůsobené našim požadavkům a potřebám.

Všechny servery jsou v České republice u našeho partnera VS hosting. Mrkněte, jak jsou zabezpečené https://vshosting.cz/tech

Každý systém (např. databáze, ve kterých jsou uchovaná data) běží vždy současně na několika oddělených serverech. V případě selhání některého z nich se provoz v reálném čase bez jakéhokoli výpadku přepne na záložní. Pro maximální bezpečí jsou data navíc zálohovaná v pravidelných intervalech do geograficky oddělené lokality.

Kód aplikace

S vývojem firemních informačních systémů máme zkušenosti od roku 2010. Náš tým stojí například za vývojem služeb Pošta Bez Hranic a Fulfillmenton.

Klademe enormní důraz na to, aby každá funkcionalita v systému byla absolutně neprůstřelná.

V čem to spočívá?

  • Naprosto ke všemu, co vyvineme, píšeme automatizované testy
  • Než cokoli vydáme, provádíme několikaúrovňové testování
  • Provadíme pravidelné penetrační testování
  • Dostupnost všech našich systémů je neustále monitorována nezávislou externí službou

Uživatelská data

Vaše data jsou chráněna následujícími způsoby.

  • Přístup k celému systému je možné omezit pouze na vaši firemní VPN
  • Uživatelé si mohou aktivovat přihlášení s dvoufázovým ověřením
  • Veškeré operace s daty jsou logované a můžete se podívat na veškerou jejich historii
  • Řídíme se principy bezpečného mazání – než se cokoli smaže, je to nejprve označeno ke smazání a smazáno až s časovým odstupem
  • Přístup k jednotlivým sekcím a částem systému můžete omezit pouze pro vybrané uživatele nebo si definujete role, které mají k datům přístup a uživatelům následně tyto role přiřazujete
  • Všechny přenosy dat jsou zabezpečeny šifrováním pomocí protokolu TLS

Otevřenost systému

Celý systém je maximálně otevřený. Veškerá data, která do něj vložíte, můžete kdykoli snadno exportovat do formátu XLSX exportů nebo přes API.

Platforma FROGGATE je od počátku navržena tak, aby umožňovala tvorbu jakýchkoli IT řešení bez nutnosti znalosti programování. Standardně vám všechna řešení vytváříme my, ale v případě zájmu můžete úpravy systému objednat i u externího dodavatele. A pokud máte ve firmě analyticky zaměřeného kolegu, rádi ho naučíme, jak vytvářet vlastní aplikace. Máte tak jistotu maximální nezávislosti.

Pokud máte vlastního vývojáře a vlastní systém, můžete FROGGATE využít jako backend pro snížení nákladů a vyvíjet nad ním své vlastní aplikace. V této chvíli využijete toho, že jakoukoli část systému je možné ovlivnit přes API.

A kolik to všechno stojí?

Mrkněte na náš ceník

Přejít na ceník